06 1 469 0280
scheiber@scheiber.hu
OM 064887

Szállásadókat keresünk a Maccabi játékok idejére!


Kedves Szülők! Szállásadókat keresünk a Maccabi játékok idejére!Iskolánk számára is...

Kedves Szülők!

Szállásadókat keresünk a Maccabi játékok idejére!
Iskolánk számára is kiemelten fontos a Budapesten megrendezésre kerülő 15. Európai Maccabi játékok sikere.

A budapesti Maccabi játékokra érkező önkénteseknek szállásra lesz szükségük a fővárosban a közelgő sportrendezvény alatt. Fogjunk össze és segítsünk nekik! 

Mindannyiunk büszkesége, hogy Budapesten lesz július 29. és augusztus 7. között a Maccabi Európa Játékok.

Sosem volt – és a közeli jövőben bizonyára nem is lesz – ilyen nagy zsidó közösségi esemény Magyarországon. A Maccabi összekapcsolja a zsidó közösségeket, sohasem csak a sportról szól és szólt, ugyanennyire vallási, kulturális és közösségi rendezvény is.

Ezt a hatalmas közösségi élményt döntő részben az önkéntesek biztosítják, akik több százan segítik minden részletében a szervezők munkáját, támogatják a sportolókat, szurkolókat.

Önkénteseink közül sokan külföldön, vagy vidéken élnek és a játékok idejére szállásra van szükségük Budapesten. A fogadó családok a legjobb példa a közösség összetartó erejére.

A 15. Maccabi Európa Játékok önkéntes divízió vezetői várják a jelentkezését minden olyan budapestinek, aki szeretettel befogadná az önkénteseket a Játékok teljes időtartamára 2019 július 29. és augusztus 7. között.

Az sagiv.ilan@emg2019.hu e-mail címen várják a szervezők a jelentkezéseket, illetve felénk is jelezzétek azt az info@scheiber.hu e-mail címen, hogy külön megköszönhessük nektek segítséget!

A 15. Maccabi Európa Játékok honlapja ide kattintva elérhető.

Gimi Scheiber
Scheiber Gimi
Scheiber Sándor Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium

Száml.sz.:

OTP Bank Nyrt 11714006-20414319

Adószám:

18178254-1-42

OM azonosító:

064887