research
  • 28 Jul
  • 2020

Figyelem - változik a parkolás rendje iskolánk környékén

Kedves Szülők!

A Zuglói Parkolási Ügyfélszolgálat tájékoztatása alapján iskolánk környékén 2020. augusztus 1-től bevezetésre kerül a fizető parkolási rendszer.

Az új 1140-es parkoló övezetben munkanapokon 8-18 óráig fizetendő várakozási díj 265 Ft/óra A Zuglói Önkormányzat Képviselő testülete a 26/2017 (VI.26) önkormányzati rendelete alapján a zuglói lakcímmel rendelkező szülőknek családonként 2 db rendszámra gyermekszállítási várakozási hozzájárulást biztosít amennyiben gyermekük a kerületben működő bölcsődébe, óvodába vagy az általános iskola 1-5. évfolyamába jár. Amelyik család az intézménnyel azonos parkoló övezetre érvényes lakossági parkolási engedélyre jogosult, és azt kérelme alapján megkapta, lakossági engedélye jogán az iskola előtt is parkolhat.

1140-es parkoló övezet (rózsaszínnel fedett terület) Kacsóh Pongrác út – Kassai tér – Szikszó park – Lőcsei út – Telepes utca – Nagy Lajos király útja – Thököly út – Francia út – Erzsébet királyné útja – Hungária körút által határolt területen, beleértve – a Kacsóh Pongrác út Mexikói út és Amerikai út közötti szakasza, a Telepes utca, a Nagy Lajos király útja, a Francia út, az Erzsébet királyné útja és a Hungária körút kivételével – a határoló utakat és tereket, továbbá a Szugló utca- Lőcsei út – Egressy út – Egressy tér – Nagy Lajos király útja által határolt területen.

A parkolással kapcsolatos valamennyi tudnivalóról, a kedvezmények igénylésének feltételeiről és az ügyintézés menetéről a Parkolási Ügyfélszolgálat elérhetőségein tájékozódhatnak:

ZKNP Parkolási Ügyfélszolgálat

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 73-77.

www.zugloiparkolas.hu

Telefon: +36 1 999 50 90

Online időpont foglalás: ugyfelablak.zugloiparkolas.hu

 

Események

Közösség