HÍREK

NAPI AKTUALITÁSOK ÉS INFORMÁCIÓK

Emlékeztető - Iskolanyitogató 2. nap 2018.03-11-én vasárnap!

Emlékeztető

Leendő elsőseinknek és szüleiknek vasárnap (2018.03.11.) reggel 9 órától várhatóan 12 óráig közös, játékos ismerkedő napot tartunk.

Az ismerkedő nap programja összefügg a 2018.02.25-én megtartott első ismerkedő nap programjával!

Kérjük a Kedves Szülőket, hogy kényelmes ruhában és cipőben hozzák a gyerekeket, és legalább egyikőjük maradjon itt a programon!

 

Ha lemaradtak az első ismerkedő napról, akkor is várjuk Önöket, de kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot Titkárságunkkal a +361 469 02 77-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Ha még nem töltötték ki és adták le a felvételi lapot, kérjük, tegyék meg minél előbb, és scannelve küldjék meg  a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! 

A felvételi lap innen tölthető le, vagy papír alapon Titkárságunkon kérhető.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenntartónk a Budapesti Zsidó Hitközség, iskolánk zsidó oktatási intézmény, ezért falaink között bizonyos szabályokat be kell tartanunk: a férfiaknak sapka vagy kipa kötelező, és csak helyben készült, kóser étel fogyasztható!

 Köszönjük!

Keres valamit?

Eseménynaptár

Eseménynaptár